SHARE&PLAY- O campanie cu premiu mare și premii săptămânale, cu prietenii acasă și cu-o masă copioasă!

Se făcuse cam ora 3 când am început să ne adunăm la mine acasă. Eram ușor plictisiți și apatici, mâine plecam toți la serviciu și încercam să ne mai bucurăm puțin de ceea ce rămăsese din duminica noastră. Deja când Victor intrase pe ușă, afară începuse să plouă ușor. M-am săturat de vremea asta, e o toamna ciudată și rece, mohorâtă și cenușie, care parcă îți dă o ușoară stare de leneveală, de lipsă de chef de orice. Nu prea ai ce face pe afară, e frig și urât, de aceea am și decis să ne întâlnim la mine acasă. Mâncăm ceva, râdem, glumim, ne mai spunem oful de la serviciu, ca înt-o duminică petrecută cu prietenii. Fie ea și în casă.

Odată ajunși toți 4 acasă la mine, ne-am hotărât să comandăm ceva să mâncăm. Dacă afară totul era atât de cenușiu, noi ne-am gândit că puțină diversitate și culoare, raportate ele și la mâncare, nu ne-ar strica. Ne-am hotărât să comandăm mâncare chinezească, pentru gustul ei desăvârșit, pentru panoplia de culori și pentru faptul că ne oferea atâta diversitate, încât efectiv am fi putut roti cutiile de mâncare între noi și tot ne-am sătura. Așa că stăteam cu toții tolăniți pe canapea, butonând meniurile WU XING de pe telefon, fiecare alegându-ne ceea ce ne făcea cu ochiul. Firește că din meniu nu au lipsit furnicile în copac, urechile de lemn și cartofii picanți, astfel încât mica noastră comandă în grup însuma nu mai puțin de 12 cutii de mâncare.

O dată ajunsă mâncarea, firește că nu am mai avut ochi decât pentru ea. Ideea cu mâncarea chinezească e simplă, tu guști de la amicul din dreapta, în vreme ce amicul din stânga își face de cap în meniul tău. Am avut însă timp să vedem că putem participa și la un concurs numit SHARE&PLAY, drept pentru care ne-am pus pe share-uit, pentru a da de știre lumii întregi din mediu online, ce gusturi minunate savurăm în acele momente. Între noi fi vorba, ne cam făcea cu ochiul și ideea de premii săptămânale, dar și marele premiu un smartphone Huawey P10Lite. Ne-am înfruptat cu foame unii de la alții, făcând efectiv un adevărat trenuleț din cutiile de mâncare, pe care le-am pus pe o masă rotativă, astfel încât fiecare să poată gusta din felul preferat. Ne place mult mâncarea chinezească, pentru că este altfel decât ceea ce știm deja, decât mâncarea cu care sunt obișnuiți zi de zi. Pentru că în ea sunt nenumărate arome pe care le-am descoperit pentru prima dată chiar în cutiile Wu Xing. Pur și simplu nu ai cum să nu adori aceste meniuri și, deși câte patru cutii de căciulă pare mult, să știți că nicio bucățică nu a fost irosită.

Sursa foto: Wuxing.ro- Campania SHARE&PLAY

Așa ne-am trezit că în bucătărie, în loc de cutiile pline cu urechi de lemn, tronau acum 12 cutii goale și 4 perechi de bețe. Ne-am bucurat că măcar nu mai spălăm vasele, la cât de pline ne erau burțile. Aruncând o privire în cameră, i-am văzut pe toți cum se tolăniseră deja pe canapea, cu telefonul în mână. Atunci mi-am dat seama că e timpul să schimbăm puțin atmosfera. Maine e luni, mergem la serviciu, afară e urât. Atunci, ce-ar fi dacă ne-am juca în casă? Mi-am amintit de concursul de pe cutiile de mâncare și am conceput rapid un joc, cu ajutorul căruia să construim o imagine cu care să putem participa și noi la concursul SHARE&PLAY.

Jocul e simplu, iar scopul este să construim imaginea stilizata a unui binecunoscut simbol chinezesc, Yin și Yang, conceptul Universului imbatabil, format din alipirea elementelor acestuia. Cutiile au o parte roșie și una albă, așadar vom păstra albul pentru Yang, așa cum este el de fapt, iar negrul Yin îl vom înlocui cu partea roșie a cutiilor. Fiecare dintre piese constituie o putere specială, care în mod unitar aduce beneficii fantastice, însă luate separat acestea sunt doar super-puteri. La un loc însă, ele realizează un monolit al vieții, cu toate elementele sale.

Fac repede calculele. 12 cutii, 8 bețe, 3 oameni, asta înseamnă câte patru cutii pentru fiecare prieten și câte două bețe. Împart cutiile în 3 mari categorii:

Elementele vieții (Pământ, Apă, Aer, Foc)

Elementele ajutătoare (Lemn, Metal, Piatră, Sticlă)

Elemente umane (Destin, Putere, Curaj, Spirit)

Numerotam fiecare cutie de la 1 la 4, pentru fiecare categorie. Apoi fiecare participant la joc va extrage 3 biletele, din 3 boluri diferite, astfel incat sa primeasca cate o cutie din fiecare categorie. (Ex: eu voi avea o cutie din elementele vieții, una din elemente ajutătoare și una din elementele umane. La fel vor avea și ceilalți participanți). Fiecare jucător primește câte două bețe. Scopul jocului este să îți aduci primul în cerc cutiile, ajutându-te de super-puterile trase la sorți. În final, cercul acoperit cu cutii în totalitate, va forma un fel de mozaic în care toate elementele acestea să se îmbine delicat. Fiecare cutie este puternică în felul ei, însă cercul final, Cercul vieții, este suprem, este mai puternic decat orice, fiind o îmbinare de puteri. Cu cele doua betisoare va trebui ca fiecare participant sa aduca cutia în cercul imaginar unde va domni simbolul Yin și Yang. Totul se desfasoara contratimp și trebuie să fii atent să nu scapi cutia, deoarece acest lucru îți va aduce o penalizare de timp. În același timp, într-un mod imaginar, dar extraordinar, fiecare participant își poate folosi super-puterile, astfel încât să poată ajunge primul să așeze cutiile. Bețele vor fi și ele parte integrantă din construcție, deoarece ele, pe principiul zodiacului chinezesc, vor arăta spațiul pentru anul specific acestui zodiac.

O dată puse la punct regulile, a început joaca. Eu am fost Pământ, Sticlă și Destin și în fuga mea spre a ajunge prima, m-am luptat cu flăcările și cu revărsări de apă, am întâlnit curajul și am simțit puterea, m-am cățărat peste pietre și am alunecat pe metal, ocupând poziția 2 în clasament. Beneficiul însă a fost minunat. Joaca noastră ne-a prins și ne-am simțit minunat în ciuda vremii tomnatice. Am făcut poze si, pe principiul SHARE&PLAY, am împărtășit pe rețelele sociale joaca noastră. O mulțime de prieteni și-au dorit să participe și ei la jocul nostru.

Ce am câștigat noi? O masă copioasă, timp împreună și recunoaștere socială, pentru că imaginile jocului nostru au devenit virale o dată ce ne-am pus pe share-uit! De asemenea, am reușit ca dintr-o duminica mohorâtă de toamnă, să facem o după-amiază extraordinară, chiar magică aș putea spune. Mâncarea chinezească a reușit să ne apropie atât la masă, cât și în joacă, însă în același timp ne-a permis prin share-urile noastre să ne apropiem și mai mulți oameni.

Deși imaginară povestea mea, un lucru însă este real. Voi chiar puteți câștiga ceva prin campania SHARE&PLAY derulată de WU XING. Premii săptămânale și marele premiu, un smartphone Huawei P10 Lite, vă așteaptă! Dacă și voi aveți chef de mâncare chinezească, de joacă și mai ales daca aveți poftă de premii, puteți intra și voi pe SHARE&PLAY . Pentru a vă califica, pentru premii, va trebui să procedați exact cum am făcut și noi, să faceți o comandă în grup la WU XING și să alegeți una dintre cele 4 provocări de pe site, construind provocarea aleasă și făcându-i și o binemeritată fotografie. Astfel, vă înscrieți și în concurs, drept pentru care eu vă doresc de pe acum să aveți SUCCES!

 

Acest articol a fost redactat pentru SuperBlog 2017!

Comments are closed.

Hai pe messenger!
Loading...